Conducerea clubului ia atitudine: “Ne gandim sa facem un protest”

Stiri Dinamo

Scris de:

Dinamo a fost din nou dezavantajata clar de arbitraj, formatia noastra a fost furata de o catastrofa de arbitru, care a dictat penalty si rosu la o faza in care Isma Lopez a lovit balonul.

Noul director general al clubului, Alex Couto, a vorbit la finalul partidei despre ceea ce s-a intamplat la ultima faza si noul conducator din Stefan cel Mare, anunta ca echipa se gandeste si la o forma de protest dupa cele intamplate:

“E foarte interesant cum a fost acest penalty, noi nu am vazut nimic. Cum a putut vedea un arbitru altceva? S-a vazut clar cum jucatorul nostru a atins mingea si consecinta a fost penalty. A fost si rosu. Ce a vazut toata lumea… Dinamo a pierdut cu 3-2 si, in loc sa terminam la egalitate si sa oferim o imagine frumoasa… Am avut atitudinea potrivita.

A fost multa tensiune la final. Contra apara Dinamo cu caracterul sau. Nu cred ca s-au batut (n.r. – Mihai Stoica si Cosmin Contra). Nu am vazut. Abia am terminat meciul. Ne vom gandi sa facem un protest. Trebuie sa facem o analiza la ce s-a intamplat in meci si vom vedea ce pozitie oficiala vor lua.

Dinamo a jucat bine azi, a jucat cu atitudine. Dinamo a avut posibilitatea de a intoarce meciul, a avut atitudinea sa faca acest lucru”, a declarat Alex Couto.

“Radu Petrescu nu trebuia delegat la acest meci, trebuia delegat unul dintre primii doi arbitri. Decizia o ia numai arbitrul, chiar daca a ridicat asistentul Nicoara. Responsabilitatea deciziei ii apartine arbitrului si in general, in suprafata de pedeapsa, judeca arbitrul. Este o faza in care arbitrul este implicat, este acolo, ii trece prin fata, este la 7-8 metri de minge.

Decizia este o catastrofa, nu a fost nici fault, lucrurile in mod implicit, nu exista nici rosu. Daca ar fi fost fault, era intr-o situatie de rosu, dar nu a fost fault. A jucat mingea in mod regulamentar, a dat in minge si apoi s-a produs contactul. El reuseste sa joace mingea! Nu stiu ce a judecat el, nu a fost niciun fel de ratiune, de logica. Astea sunt gafe enorme, care din pacate se inscriu si pe tabela de marcaj!” a spus Craciunescu la Digisport.

loading...

Lasă un răspuns