Comunicat FC DINAMO BUCURESTI

Stiri Dinamo

Scris de:

Precizari

Bucuresti, 19 iunie 2020. Dinamo Bucuresti dezminte prin intermediul site-ului oficial al clubului informatiile promovate in aceasta dupa-amiaza de jurnalistii de la ProSport. „In conturile clubului nu a intrat astazi nicio suma de bani din partea vreunei firme din Spania. Singurii bani care au intrat in ultima perioada in conturile clubului nostru au fost directionati de suporterii dinamovisti din Peluza Catalin Hildan prin ProgramDDB”, a precizat conducerea executiva a clubului din Stefan cel Mare.
In plina pandemie, peste 7.000 de suporteri au ales sa salveze Dinamo prin ProgramDDB si au adunat, in fiecare luna a acestui an, sume importante de bani pentru ca echipa sa poata continua in Liga 1 si in sezonul viitor.
Platforma www.programddb.ro este deschisa in continuare pentru inscrierea noilor membri DDB, se arata in comunicatul FC DINAMO.

Dinamo va disputa primul meci de la reluarea Ligii 1 duminică, de la ora 17:00, pe teren propriu, în fața celor de la Sepsi OSK Sfantu Gheorghe. Este un duel al orgoliilor, care se anunță și echilibrat.

Formația din Ștefan cel Mare poate profita de faptul că Sepsi OSK nu s-a descurcat prea bine de la reluarea meciurilor, având o remiză și o înfrângere. Poate și din acest motiv, Dinamo este considerată favorită dacă privim cotele la pariuri pe Liga 1. Astfel, un succes al lui Dinamo are cota 2.10 la Unibet, un egal are cota 3.20, iar victoria covăsnenilor are cota 3.80.

Înaintea confruntării din Ștefan cel Mare, Grozavu s-a arătat însă nemulțumit de faptul că partida a fost amânată cu o zi și a acuzat Liga Profesionistă de Fotbal. “Respect clubul Dinamo, am jucat atâția ani acolo. Nu am nici cea mai mică problema, însă e clar că lucrurile nu sunt în regulă. S-a ținut cont doar de Dinamo, nu și de Sfântu Gheorghe. Nu mi se pare normală situația, s-a aglomerat programul, iar noi mai avem de jucat și în Cupa României. Nu mi se pare normal”, a afirmat Leo Grozavu la conferința de presă dinaintea partidei cu Dinamo.