Comunicat din partea FRF! Care va fi programul final în play-out

Stiri Dinamo

Scris de:

Federația Română de Fotbal a transmis un comunicat, prin care să facă lumina cu privire la departajarea din Liga I.

Având în vedere informațiile și dezbaterile apărute în mass-media, Federația Română de Fotbal dorește să facă următoarele precizări.

În ședința Comitetului Executiv al FRF din data de 27 iunie 2021, sedintă la care au participat toti membrii Comitetului Executiv, s-a decis cu unanimitate de voturi abrogarea criteriului de departajare privind numărul mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe.

De asemenea, reamintim că, în conformitate cu prevederile art. 48 alin. 9 teza întâi și teza finală din Statutul FRF, Hotărârile Comitetului Executiv sunt publicate pe site-ul oficial al FRF: www.frf.ro. Publicarea acestora în forma precizată mai sus are valoare de comunicare oficială faţă de orice persoană interesată.

De asemenea, potrivit dispozițiilor art. 48 alin. 3 din Statutul FRF Hotărârile Comitetului Executiv intră în vigoare imediat, cu excepţia cazului în care Comitetul Executiv prevede altfel.

Având în vedere cele de mai sus, precum și că Decizia Comitetului Executiv a fost publicată pe site-ul oficial al FRF, fiind astfel îndeplinite toate condițiile statutare, rezultă în mod evident că respectiva decizie produce efecte depline, nemaifiind necesară nicio formalitate suplimentară.

Biroul de Presă al Federației Române de Fotbal

• Mioveni – Rapid
  • FCU Craiova – Sepsi
  • Chindia – Gaz Metan

Ce a spus Stoican după înfrângerea cu CFR! Dănciulescu contrariat de declarațiile antrenorului

Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul „câinilor”, a spus că eliminarea lui Steliano Filip a decis partida.

Steliano Filip (27 de ani) a fost eliminat în minutul 45 al meciului din Gruia, după un cot aplicat în fața lui Andrei Bordeianu. Stoican crede că a fost momentul-cheie al disputei.

„E greu cu CFR și 11 contra 11. Faptul că au profitat de superioritate se datorează echipei lor puternice. Debeljuh a intrat și a dat 3 goluri… Noi trebuie să învățăm ceva. Se repetă eliminările astea în fiecare meci. Astfel de decizii ne costă!

Trebuie să fim echilibrați, nu ca dorința și atitudinea să ne ia mințile și să facem astfel de greșeli. Am închis bine spațiile până la eliminare. Atunci totul s-a rupt. Mai mult, sănătatea jucătorilor noștri a contat. Nu puteam spera la mai mult din acest joc.

Trebuie să fim atenți, echilibrați, să mergem cu determinare, cu dorință. Cuvântul de ordine trebuie să fie echilibru. Nu o să fie ușor, dar începe un nou campionat. Nu va fi ușor”, a spus Flavius Stoican, la Telekom Sport.

Ionel Dănciulescu, fostul mare atacant al „câinilor”, a atras atenția asupra strategiei lui Stoican, cu câteva minute înaintea interviului dat după CFR – Dinamo.

,,Nu pot să înțeleg luarea asta de poziție, că începe un nou campionat. Dinamo are nevoie să scoată toate punctele posibile. Dacă Gaz Metan și Clinceni nu ar fi avut problemele financiare, Dinamo ar fi fost retrogradată, dacă luăm în seamă declarația lui Flavius”  Ionel Dănciulescu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport